dental-help.net

Switch to desktop

Фасети - обща информация

Фасетите са тънки керамични пластинки, които покриват предната част на зъбите. Те са изработени, от избран от пациента цвят, близък до цвета на зъбите, от високо технологични материали, често порцеланови за естествено изглеждаща усмивка. Фасетите се залепват за зъбите с качествени свързващи смоли. Крайният резултат е, безупречен вид на вашите зъби, съчетан с невероятна здравина. Въпреки че фасетите не са подходящи за всеки пациент, те са алтернатива, за проблеми с предните зъби на някой пациенти, като:
- Възстановяване на счупени или пукнати предни зъби.
- Скриване на оцветени или преоцветени зъби.
- Избелване, на обезцветени зъби.
- Коригиране, на криви или неравни зъби.
faseti predi sledФасетите са една добра алтернатива, на традиционните корони. Поради причината, че те са направени специално за вас, те не биха се различавали от цвета на вашите зъби. Фасетите не потъмняват от цигарен дим, кафе, чай, червено вино, защото те са изработени от висококачествени материали.    
Ползите при избора на фасети е огромен. Те могат да включват една или всички от изброените по долу. Минимално отнемане от вашия зъб, за разлика от короната.
Фасетите могат да бъдат изработени, в цвят избран от вас, така тъмните зъби, ще останат в миналото.
Естествения вид, на вашите зъби се постига с малък или никакъв дискомфорт.
Фасетите са здрави и издържливи, без промяна в цвета си.
Фасетите, могат да направят вашата усмивка, блестяща за много години напред, в зависимост от това, как ги поддържате. Те са устойчиви на петна, въпреки това, е важно да  поддържате редовна хигиена във вашата уста. Избягвайте лоши навици, като например да си ядете ноктите или да дъвчете кубчета лед.
Посещавайте редовно вашия зъболекар, това ви гарантира, че вашите зъби ще са здрави и блестящи.

Copyright by dental-help.net 2012. All rights reserved.

Top Desktop version